Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Sinop Özel Eğitim İlkokulu

Telefon : 3682714999
Belgegeçer : 3682714449
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sinopozelegitimilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Korucuk Mah. Tırkışlar Sok. No74 SİNOP
VİZYON : Farklı özellikteki öğrencilerimize, seviyelerine uygun, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri bir iş ve mesleğin temel becerilerini kazandırarak, geleceğin Türkiye’sinde kendisine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer yurttaş olarak yetişmelerini, toplum içinde yaşayabilecek bilgi, beceri ve sosyal alışkanlıkları edinmelerini sağlamak
MİSYON : Biz; oluşturduğumuz güven ortamıyla, farklı özellikteki öğrencilerimizin var olan birikim ve potansiyelini ortaya çıkarır, yaşam boyu öğrenme isteği taşıyan, özgüven sahibi, kendi sorumluluğunu alabilen, topluma karşı sorumluluk duyan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştiririz.
BAŞARILAR : Spor Alanındaki Başarıları 1.Basketbol Türkiye Karması Avrupa ikinciliği 2.Masa Tenisi Belçika –Anvers Avrupa birinciliği 3.Masa Tenisi Belçika –Anvers Dünya ikinciliği 4.Voleybol Türkiye Karması Dünya ikinciliği 5- Atletizm İlde Grup birinciliği 6- Masa Tenisi İlde Türkiye ikinciliği 7- Voleybol İlde Türkiye birinciliği 8.Basketbol İlde Türkiye birinciliği İlgili haberler TÖSSED Web Sayfasında yayınlanmıştır. Sanat-Kültür Alanındaki Başarıları Hedefi eğitim öğretim durumu, sosyal ve kültürel faaliyetlerini tanıtmak için ilimizde bir ilke imza atılarak çekilmiş olan ‘’Sesler ve Düşler’’ adlı tanıtım filmimizin galası yapılmıştır. Tanıtım filmi, ilimiz eğitim camiası ve halkı tarafından büyük bir beğeni kazanmıştır. Projelere Katılım Okulumuz AB Projelerine yurtdışı ortağı olmuş; Almanya, İtalya, Romanya gibi Avrupa ülkelerine öğretmen ve öğrenci göndermiş, Avrupa ülkelerinden gelenlere ev sahipliği yapmış ve ülkemizin, ilimizin tanıtımına katkıda bulunmuş tur. Denetim Sonuçları Okulumuz açıldığından beri geçirdiği tüm denetimlerde -90- üzeri puan alarak “Çok İyi” olarak değerlendirilmiştir.

Öğretmen :7
Öğrenci :25
Derslik :4
Atölye-İşlik :3
Spor Salonu :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :846
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 08.50-14.30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Şehir içi dolmuş
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi, voleybol, atletizm branşlarında ulusal ve uluslararası dereceler
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Ulusal Ajans Erasmus+ projeleri yürütülmektedir
Yazdır :